Ny dag, nya tag!

Så var det tisdag. Gårdagen blev inte riktigt som planerat :( Skulle ju förtsätta me min storstädning. Köket e väl nästan avklarat men.... Fick undan den nya disken o sen rensade ja ut allt annat skräp (dvs diverse papper, räkningar, tidningar osv.) som låg på köksbordet o på micron. Så köket känns väl någorlunda avklarat. Sovrummet nästa. Det är de som gäller idag efter jobbet.

Bestämde mej i söndags för att ja ska ut o gå en promenad varje dag from igår. Så igår blev de tåget hem o en promenad från stationen. Tyvärr så tar de bara ca 30 min o gå hem. Men 30 minuter är bättre än inga minuter :) Det är så skönt o få de gjort på direkten oxå, o vill ja gå mer så är de bara att ja går ut en sväng till senare... Saknar verkligen när ja jobbade i Norrköping, när ja gick hem varje dag (om de inte regnade förstås, då var de brorsan som fick ställa upp), 45 min var alldeles lagom.

Fick precis besök i receptionen av en Järfällatekniker..... gu alltså. De börja me: Dej har ja inte hälsat på (så hälsa fick ja, har redan glömt bort va han heter men de hör ju inte hit). Det är så trevligt här med trevliga damer (va är ja en DAM liksom!?!) i receptionen som hälsar när man kommer på morgonen. De e man inte bortskämd med. Sen gick de vidare till att så många trevliga damer fanns det inte i hotellbaren igår man kanske kan få låna dej ikväll osv osv. Vad är det med människan????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback