Misstag

Ida har ja upptäckt att ja gjort mitt första stora misstag på jobbet! Känns inte så kul, men alla gör väl fel nån gång hoppas jag. Det värsta är väl att kunden blir sur över det och det är väl inte så bra!

Ännu en dag av denna underbara sommar går åt till att sitta rejält uttråkad på jobbet!!!

Det händer absolut ingenting. Jag sitter bara och jäspar. Märkte att jag stavade fel oxå. Gäspar stavas väl med G???
Nu spelas det Play it for the girls med Danny på Rix FM. I början va den superbra men nu när man hör den ett antal gånger per dar så blir man rejält trött på den! Fast säg nån låt som man inte tröttnar på.
Väntar på att klockan ska passera 09.00 så ja kan sätta igång och ringa. Iof så är väl 08.00 ok men de e ju sommar o folk kan ju ha semester, då känns de lite schysstare o vänta en timme till.
De känns otroligt tråkigt att sitta på jobbet dag ut och dag in hela sommaren. Ingen semester överhuvudtaget. Hade ju ledigt i måndas iof men då gick hela dan åt till att åka till Ullared tor + att va inne på Gekås. Blev av me en hel del pengar!!!!



Ida har ja vart tv-tekniker! De kanske va o ta i! Jag har skruvat bort bakstycket på en tv och skruvat dit bakstycket på en annan tv. Va lite nervös att ja skulle ha sönder hela tvn medans ja höll på, men ja klara de utan några missöden (va ja vet om iaf). Va riktigt skoj o få något o göra. Det tog inte så lång tid men slog ihjäl några minuter iaf. Fick mej en liten pratstund oxå, annars så blir de mest att ja sitter i mitt hörn!

Har hänt absolut ingenting idag!

Ida har de absolut inte hänt nånting på jobbet :( Fy fan va trist de e att bara sitta o glo :( Bara för att ha nåt att göra så har ja fortsatt lite me de otroligt tråkiga att rensa ut arkivet!

Har känt mej lite populär ida oxå! Har fått en massa förfrågningar om att lägga till folk på min kontaktlista på Skype!
Nu e de dax o gå hem!