Sista helgen.....

De va ett tag sen ja skrev nåt. Bäst o passa på nu.
Sista helgen som jag jobbar nu! Så himla skönt. Nu är det totalt bara 2 nätter kvar sen så slutar jag på detta jobb! Vet inte hur det ska gå med min blogg då...... Skapa den bara för att jag skulle ha nåt att göra på nätterna (därav namnet). Får se om ja har sån disciplin på mej själv att ja fortsätter med den u när ja byter jobb och får normala arbetstider!
Har ju iof 2 nätter kvar, men då ska ja ha en tjej som går me mej som ja ska "lära upp" och då kan ja ju inte direkt sitta o surfa hela natten lång o göra ingenting :)
Ska jobba förmiddagen midsommarafton och sönda kväll nästa vecka innan ja helt kommer härifrån. Och sen den 25e så börjar ja på nya jobbet. Är lite nervös över de faktiskt. Helt nya saker o syssla me som man ska lära sig! Men ska bli kul. Är ju heltid o dagtid framför allt!

Om ja ska va helt ärlig kommer ja nog sakna hotellet en smula. Inte o jobba nätter, för de kommer ja aldrig att sakna (tror jag). Men de få gånger ja jobba dagtid och att ja skulle ha fått jobba dagtid hela sommaren. Den gästkontakten man ändå får. För hotellbranschen e ändå en ganska kul bransch.
Jag hoppas att de behövs lite extrapersonal i sommar och att de då ringer in mej! För de skulle ja tycka vore superskoj!

Nu ska ja försöka städa av de sista o sen gå igenom alla mina papper så att de e iordning tills på tisda!

Tjingeliiiing!

Bara en natt

Ja sitter och har Olas låt Natalie på huvet. Den snurrar runt utan nåt avbrott! Alla Idoler släpper nya låtar nu verkar det som. Ola, Sebastian, Måns, Danny. De spelas stup i kvarten på Rix FM. De e nästan så man blir galen....

Jag är så otroligt trött för tillfället. Sov tills 11 imorse, men sen har ja inte lega nåt. Jobbar bara en natt den här gången. Underbart skönt! Har bytt min lördanatt me Maggan för att ja ska kunna gå på Annikas 25årsfest. Ska bli så kul ikväll! Ja undrar om hon kommer tycka om sin present? Så mycket arbete som lagts ner på den :)

Ida har ja vart ute i Svärtinge o hälsat på Mia i nya huset. Jättefint blev det verkligen. Dem har verkligen fått till det :)