Natten

Ja känner att jag äntligen börjar bli fri från min förkylning. Har varit förskräckligt trött o seg de senaste dagarna. Har ju inte blivit bättre av att jag samtidigt hart jobbat. Känner att jag inte varit så effektiv, allt har tagit så mycket längre tid o göra, men som tur är så har ja ju alltid när ja jobbar en massa tid över.
Nu har ja ju fått vila upp mig i 2 dagar då jag varit ledig.
Ida sov ja ända tills kl 13. Jobbar natten nu så då kan man sova länge med gott samvete. Kl 14 kom Mia o hämta mej (då fick  ja åka i hennes nya Opel för första gången) o så åkte vi ut till Sväringe o kolla på huset som dem håller på o bygger. Otroligt va snabbt det går att få upp ett hus! Ska bli väldigt kul o se hur det ser ut då det står färdigt! Efter det blev det en sväng förbi Maxi. Köpte mej ett par nya skor. Behövde iof ett par nya skor nu när det är kallt och det var halva priset på dem men känns som om jag har så otroligt mycket utgifter den här månaden. Imorgon ska ja lämna in bilen o då krymper kassan ännu mer och det är långt kvar tills nästa lön.

Skrapa precis en trisslott som jag köpte förut idag. 25:- vann jag!!!!!

Tänkte att ja skulle försöka knåpa ihop en ansökan till ett jobb inatt. Tror inte att jag får det men söker man inte så får man ju inte chansen! Jag kommer definitivt inte härifrån om jag inte söker andra jobb!


Premiär

Välkommen till premiären av min nya blogg......

Första gången.

Borde inte ha skapat denna blogg nu, borde ha legat i min säng o sovit för länge sedan. Behöver de timmarna av sömn. Jobbar imorgon natt o känner att ja behöver vara utvilad. Har varit genomförkyld de senaste nätterna ja jobbat, vilket lett till att ja inte har varit så utvilad som jag velat vara.

Nu har ja skrivit några rader iaf så nu kan ja kanske hoppa i säng me gott samvete.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!