Städning


Förhoppningsvis blir de här en bra lösning på mitt problem!

Igår var mamma här o hjälpte mej o tvätta fönstrerna. Riktigt fint blev det, med nya gardiner i fönstrena bla. Kom igång rejält me min städning oxå. Garderober är omorganiserade o lådor e på väg ner till källaren. Allt är inplockat osv. I soffan har ja flyttat m dynorna bytt duk på bordet o organiserat om och de nya filtarna är framme. Riktigt nöjd har ja blivit! Ida är det damning som gäller sen dammsugning o tvättning av golven. Sen kanske ev att ja ger mig in i badrummet för det är ett projekt för sig. Skrivbordet är oxå ett projekt för sej så det ska ägnas tid åt i veckan.

Sen är lägenheten tillfälligt klar. Ska bara ta mej i kragen ännu en gång o försöka hålla det fint hela tiden!

Nästa helg ska ja ev möblera om i vardagsrummet. Tycker de e så tomt i ena kortändan så nu ska de försöka fixas till.

Mamma kom me en bra ide igår.

Bokhyllan dvs hörn, skåp, bokhylla o vitrinskåp ska flyttas till den "tomma sidan". Kvar ska endast tvbänken vara. Ev flyttas tvbänk o soffor upp en bit så att de blir mer utrymme vid fönstret. Fåtöljen flyttas till andra änden av rummet, till fönstret.

Förhoppningsvis blir de här en bra lösning på mitt problem!

Såg på stjärnor på is igår. Betydligt bättre än vad jag trodde att det skulle vara. Men inte det bästa jag sett. Lite skoj o se hur duktiga de ändå blivit. Ja skulle inte klara av det. Orkade inte se det helt klart utan ja stoppa in filmen ja hyrt i dvdn o såg den i stället. Iof så somna ja när de va 20 min kvar. Ovanligt :)


I eftermidda blir de sen o ta sig en promenad till videobutiken o lämna tebax filmen. Ev att ja kanske ringer nån för o få sällskap dit. Kanske kan va lite trevligt.
Måste kolla upp bion imorn oxå, så att den blir av :)

Nu ska ja försöka stoppi mig nåt till lunch för o sen fortsätta me städningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback