Rallybrudar

Sprang på Annika på gatan i tisdas, när vi båda var på väg hem från jobbet. Vi kom på att vi bara hade ca 2 veckor (nu 1) på oss att utnyttja våra biokort  innan dem går ut. Båda skulle kunna tänka oss o se Rallybrudar men ingen hade en aning om när den började gå på bio.
Igår kom de dessutom ett mail på fb från Carro som undrade om vi skulle ta oss en bio till innan biokorten gick ut. Roligt sammanträffade :)
På kvällen ringer sne Annika o upplyser om att Rallybrudar har premiär idag! Så nu blir de troligtvis bio på måndag :) Hoppas bara att Carro kan då oxå. Och som vanligt en liten matbit innan då...... men definitivt inte "Gu va gott" igen. Blev lite besviken på dem sist. Kanske vedugnsbakad pizza.... den som lever får väl se ;)

Ida har ja fått ta av mig min ena ring o sädde den på tummen (!!!!) istället. Har fått lite skafsår på fingret igen o bäst o ta av den i tid den här gången. Råkade ut för de sist i somras, precis när semestern började o ja tänke ju inte på att eftersom ja har ringarna på mej jämt så har ju inte fingret fått nån direkt sol på sej där. Brände mej ganska rejält kan upplysas om ;)

Ida tog ja mej sovmorgon till 9. Tog bilen till jobbet. Kände att ja behövde ta de lugnt på morgonen o känna efter hur ja mår ordentligt. Blir o gå hem lite tidigare idag oxå. Kan behöva ta det lite lugnt!
Gick hem kl 2 igår o sov hela eftermiddan/kvällen sen när ja kom hem. Behövde det, borde nog inte gått till jobbet igrå men kände mej bra när ja gick upp, var först på vägen till jobbet, i bussen, som ja började må dåligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback