Lörda kväll/natt

Igår så va de då återigen dax för en utgång i Norrköping. Palace va stället vi landade på.
Förfest hos Annika, trevligt som alltid :) Skönt när de e så nära oxå, slipper stressa o tänka på hur man ska ta sig dit. Nu e de bara o gå 4 hus bort så e ja där :)
När vi kom ner till Palace så försvann hälften direkt till kön. Annika fastna som vanligt på vägen o efter att ha stått o pratat i nästan 5 minuter så orkar inte ja inte längre. När de e lång kö o veta att man måste stå i den så vill ja direkt dit o försöka komma in så snabbt som möjligt! ja tar mej iaf ner till baksidan o kommer in på 5 min medans vissa andra står ca 40 min i kö. Ja tar mej ett varv som alltid o den första person ja ser när ja kommer upp på övervåningen e min bror! Så de blir o umgås me han ett tag o vi går ett varv. Förjävligt trevligt :) Hoppas han tycker desamma bara :) Han va där me sin tjej så blir en vända i baren me henne o runt på Palade. Fredrik känner nämligen en person var 3e meter! Så de blir en del stopp för han! Superkul o hänga me dem faktiskt! De görs alldeles för sällan!Hoppas bara att ja inte skämde ut mej för mycke för hans lagkompisar/kompisar/tränare. Träffade på en gammal granne, Robban närmare bestämt, som undrar varför ja sagt till Annika att han e sur på henne! Han verkade lite sur på mej för att ja sagt de. Saken va bara den att ja definitivt inte sagt nåt sånt utan det var en annan person ja sagt de om. I fyllan o villan hade hon fått till en helt annan historia än vad de var! Vid halv 3 bestämmer ja mig för o gå hem, tar sällskap me bror, självklart blir de ett stopp på McD på vägen. Medans de fortsätter hem så väntar ja på Annika som precis ringt mej. När ja står o väntar på henne på Drottninggatan så ser ja en annan gammal granne vid namn Pierre. Han sa inte ens hej (väldigt oartigt enligt min mening :)) förräns ja påpeka att hej kan man åtminstone säga. Även fast de hänt en del grejer de så är väl de de minsta man kan begära hahaha. Annika fick ju tyvärr sen ett ryck o va tvungen o gå o prata me honom inne på McDonalds. Verkde som han fick ett ryck på henne . Ja vet inte men. Hoppas bara att ja inte hamna me på ett hörn för ja vill verkligen inte bli inblandad i den historien! Denna gången va ja bara en passiv åskådare.  När ja sen äntligen kom hemefter att gått hela vägen ensam pga ett telefonsamtal så somnade ja o vakande av att telefonen ringde o väckte mej vid halv 11.
Resten av dan har spenderats i i soffan slötittandes på tv o film under en filt. Värmen verkar inte riktigt fungera som den ska i lägenheten.

Gud va ointressant de här känns men va bara tvungen o få de avskrivet :)


Kommentarer
Postat av: Thina

Du såg inte till Kristian? Han har nämligen spenderat helgen i Norrköping och hämtade upp sin syrra som var på palace i lördags...hehe

2008-10-05 @ 22:03:40
Postat av: Anna

Nej de gjorde ja inte. Lite synd, hade vart skoj :) Iof så va ja aldrig ute på framsidan utan bara baksidan.

2008-10-07 @ 12:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback