Narnia

Igår var de besitkning av bilen som gällde. Otroligt irriterad va ja efteråt. De blev ombesiktning. Pga en jävla lampa. Besiktningsgubben dumförklarade mej totalt för att ja va en tjej. Om det nu är en lampa som ja kan byta själv, varför inte låta mej åka hem o fixa den. Hade de varit en åtminstone lite vänlig en så hade de väl kunnat låte mej göra de, tydligen fick ja rena rama trafikposlisen till besiktningsgubbe. Otroligt att man oxå ska behöva betala 300 spänn för en besiktning på 5 min.

Blev ju lite sovmorgon iaf o kom iväg vid 16 igår oxå från jobbet. Måste verkligen lära mej o släppa mitt jobb o gå hem lite mer i tid. I veckan har ja stannat kvar alldeles för många gånger.
Fick iaf klart me lite semester i jul, 23/12, 2/1 & 5/1.  23/12 tar ja min lediga dag osm ingick i löneförhöjningen, så totalt använder ja bara 2 semesterdar, kan va skönt o ha några sparade till vären. Fick även ok på att ta flex den 5/12 när vi har julfest på jobbet. Så då går ja nog strax efter lunchen. Ja måste ju bli av me lite av all flex som ja har! Passa på o säga till "chefen" att ja vill ha ett lönesamtal oxå. De har gett mej så mycke mer att göra att ja tycker att ja e värd lite mer pengar. Tjänar alldeles för dåligt för de ja gör.

Började helgen me en filmkväll igår, kröp upp i soffan, tände lite ljus och åt god mat. Kycklingfile vitlökskroketter, otroligt god sås på hönsbuljong, creme fraiche o vitlök och lite sallad. Hyrde Narnia, Häxan o lejonet igår. Har velat se den ett bra tag men aldrig gjort de. Funderar på o ta Prins Caspian ida. Har för mej att Narnia gått som serie på nån jullovsmorgon när ja växte upp.
Annars så har ja fått för mej att ja vill se Twiligtht som går på bio nu. Tyvärr får ja nog inte me mej nån kompis på den. Ja gillar vampyrfilmer ja :) Funderar på om ja kanske ska läsa böckerna, tydligen så va de ungdomsböcker, men de går väl o läsa ändå va?
Apropå ungdomsböcker, eller kanske snarare serie i de här fallet. På måndag har 90210 premiär på tv400, ska nog ta o se de avsnittet för o se va de har gjort me gamla hederliga Beverly Hills ;)

Ikväll ska ja ut till mamma o pappa på mat. Skulle tydligen bli en smaskig sås på krossade tomater, paprika o lök. Så smarrig sås så. Spelar ingen roll va som serveras till för såsen e så god!!!

Ännu en lugn helg denna helg, är riktigt skönt. Ida tvättar o städar ja, eller iaf tvättar ;) städningen har inte gått lika bra! Soffan har lockat lite för mycke!

Nästa vecka va de tydligen förslag på förfest hos mej, de kan ja väl gå me på. Hade egentligen tänkt ta de lugnt fram till julfesten den 5e men men, de går aldrig som man planerar. Har däremot otroliga problem me vad ja ska ha på mej på julfesten. REDAN!!!!! De e ändå 2v kvar men har beslutsångest om ja ska ha klänningen ja köpt på mej eller inte. Vet inte om de blir för fint???



Bilden är frÅn Lindex Shop Onlinen 
http://www.lindex.se/

Ska ja ha den så måste ja hitta nån snygg kofta o ha till. Och sen skor. Skor har ja ju iof, men me tanke på vädret, för de kommer säkert o va lite kyligt så behövs de ett par snygga stövlar till. De har ja ju iof ;) men inga som passa till klänningen!  Har ja inte klänningen så måste de hitta nåt annat o ha på sej. Blir nog o planera in en dag på stan näste helg!

Nu e de dax o återvända till verkligheten o fortsätta me tvätten.


Kommentarer
Postat av: Thina

Superfin va den iaf! =)

2008-11-24 @ 07:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback