Administratör söker man

Nu har ja precis sett Bonde Söker Fru. Bönderna valde inte alls som ja trodde. Men de e ju inte meningen att de ska göra som ja tror/vill utan vad de känner är rätt för dem. Blir mycke o diskutera på jobbet imorn! Spännande avsnitt nästa vecka verkar de vara oxå.
Nytt drama på jobbet har de blivit oxå, kommer bli värsta följetongen säkert. "Administratör söker man" döptes de tydligen till. Kul att man kan roa nån me den egna lilla verisionen ;) Får väl se om de blir nån livslång kärlek.

På freda är de julfest o ja har haft värsta klädproblemen. Nu är en kjol o "blus" inhandlade ida. Blir nog de istället för klänningen som ja skrivit om innan. Känner mej inte jättebekväm i klänningen. Eller egentligen gör jag de men de känns inte som om de e rätt tillfälle för den.

Glömde helt bort, vågen hem blev lång ida. 10 min  väntan på bussen utanför jobbet. Som tur va kom Kevin o höll mej sällskap. Bussen tog en evighet på sej ner till resecentrum. Missa tåget me 3 min så va inte i stan förräns 20 över 5.

Imorn hoppas ja på en varm buss o inte alltför många drömmar om jobbet :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Aj då... Men du hittar nog nått ska du se.. :)



Ses imorrn! Kram kraaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback