Aldrig att jag ser Eurovision igen me samma personer som igår....

Dagen igår började riktigt bra! Jag och mamma var och spanade in City Gross. Självklart handlades det mer än vad som var tänkt. Men kul att Ciyy Gross äntligen hittat till Norrköping :) 

Annars så var gårdagen pappas födelsedag så det blev även lite firande av honom. Grattis Pappa! En riktigt trevlig dag och sen lite grillning på kvällen.

Eurovision Song Contest 2007 skulle ses hos Sandra. Kändes lite som om man kom oinbjuden, men ja tog mig dit ändå. Pappa va snäll o skjussa mej. Blev o plocka upp 2 personer på vägen som missat bussen. När vi väl kom fram så kolla ja in lägenheten. Måste säga att den va riktigt fin fast väldigt omöblerad. Men de tar ju ett tag o komma iordning när man flyttat in. Fast ja skulle inte kunna bo utan att ha satt upp några gardiner. Gardiner är bland de första man sätter upp enligt mej.
Eurovision blev de inte så mycke att se av. Eller ja försökte men alla prata i mun på varandra o gjorde ALLT för att överrösta TVn. Sen när man fått i sej ett flas eller två så pratas de ju ännu mer! Tänker inte se eurovision under dessa förutsättnigar nästa år. Om ja inte bojkottar det helt. Kan inte fatta att Serbien vann. OK låten va bra men de va ingen vinnarlåt. Folket i Europa röstar inte längre på låten utan på landet. Tycker att det är helt fel. Tillbaka till det gamla då man hörde låten för första gången när man såg den i direktsändning. Ingen marknadsföring o CD-skivor som ges ut innan. Självklart så röstas det ändå på grannländerna men skulle ändå va kul o se hur de skulle bli. Hur som helst; FRAM ME NÅT NYTT TILL NÄSTA ÅR! För så som de ser ut nu så funkar de inte.
The Arks insats va inte heller den bästa. De va mycket bättre i den svenska finalen, i Helsingfors var det en otroligt blek verision.

Efter röstningen o när vinnarlåten korats så bar det iväg ner till Palace för lite dans! Riktigt skoj o skaka loss litegrann :) Tiden gick otroligt fort men de kan ju oxå bero på att vi kom ner lite sent!
Sen så bar det iväg hem till sängen för lite sömn..........

Är otroligt trött på att få höra vissa saker. Orkar inte höra dem igen. Tycker att det var helt fel tidpunkt att ta det och tycker man en sak så ska man självklart stå för det.

Ida har dagen spenderats mestadels i soffan framför tvn. Blev o se F1 från Spanien. Självklart så somna ja i mitten av loppet :) Till lunch blev de Kycklingkebab från Filmstaden. Otroligt gott *mums* Annars så har ja umgåtts me mina föräldrar. Lagt ut min bil på Blocket *ja kommer sakna den gamla Forden* *snyft snyft*

Nu så sitter ja på jobbet o har en hel natt framför mig. Hoppas på att det är nån bra film på tv, annars vet ja inte va ja gör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback