Sommarvärme

Idag har det inte hänt så mycket! Gick hem imorse från jobbet. Var riktigt skönt faktiskt men de blev lite kallt om ansiktet på slutet. Sen var det bara o försöka hålla sej vaken till kl.12, gick riktigt bra faktiskt. Såg slutet på filmen som ja började se igårÄr alltid kämpigt o försöka hålla sej vaken i soffan så de gäller o inte tillbringa alltför långa stunder i den. Gjorde iordning köttförssås så nu har ja så de räcker ett bra tag framöver! Glömde ta fram ny köttfärs nu ikväll så ja har  tills ja kommer hem. Det blri o göra tacos då, blir nog en tacopaj av det. Ska nog bjuda hem mamma o pappa på de så de får se hur ja fixat till de hemma.
Känns som om ja bott in mig i lägenheten nu. Börjar komma iordning i den, ändå så har ja bott i den i över 2 år. Är jättenöjd me köket nu. Med nya köksbordet o gardinerna. Sovrummet känns oxå helt ok nu, även fast sovrummet är det rummet som har känts mest inbott hela tiden. Vardagsrummet e de enda som inte är riktigt okej ännu. Vill ha ny soffa o soffbord o nya tapeter till det, men får väl se va som händer. Det funkar som det är nu med, men man vill väl nästan alltid förbättra det man har!

Nu ska ja försöka tvinga mej själv o släpa fram dammsugaren o dammsuga. Det är så himla tråkigt o städa. Men dt är väl bäst att ja börjar nu, tänkte att ja skulle se Alias o de börja vid 04.15 ida. Har faktiskt börjat se serien 2 and a 1/2 men på 3an, repriserna brukar gå vid 01.35 och har  ja inga gäster härnere så brukar ja sätta mej o se det. Natten går så långsamt om man inte har nåt o se på tv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback